В СБУ повідомили про тиск російської ФСБ на громадянина України / inforesist.org

Представники ФСБ змушували громадянина України шпигувати за Збройними силами України.

Читайте такожУ ФСБ Росії заявили про двох затриманих українців на кордоні з окупованим Кримом

Як повідомляє прес-служба прокуратури АР Крим, до правоохоронних органів автономії звернувся громадянин України, який у вересні 2016 року, перебуваючи на окупаційному «пункті пропуску» «Джанкой», був доставлений російськими прикордонниками до представників ФСБ.

Відео дня

Зазначається, що вони примушували зазначеного громадянина до негласного співробітництва в інтересах Федеральної служби безпеки Російської Федерації.

«Представники «спецслужб» змушували громадянина України збирати та передавати інформацію щодо місць дислокації військової техніки Збройних сил України в Генічеському районі Херсонської обл., членів Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» та кримськотатарського батальйону «Аскер», - йдеться у повідомленні.

Прокуратура автономії повідомляє, у зв’язку з тим, що особа не вчинила жодних дій на виконання злочинного завдання та добровільно звернулася до представників правоохоронних органів автономії, відповідно до ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України, буде вирішено питання про звернення до суду з клопотанням про звільнення особи від кримінальної відповідальності.