За годину дівчата заробляли близько 200 доларів / фото: прес-служба поліції області

В Одесі затримано місцеву жительку за підозрою в сутенерстві.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, встановлено, що 28-річна одеситка підшукувала жінок «легкої поведінки», рекламувала їх серед обмеженого кола VIP-клієнтів і забезпечувала зустрічі в орендованій квартирі або готельних номерах.

Читайте такожЗакохалася в сценарій: зірка серіалу для дітей пішла в порно

«Щоб уникнути відповідальності, охочих скористатися послугами так званих «елітних секс-робітниць» сутенер підшукувала виключно за рекомендацією. Послуги вона оцінювала в 400 дол. за годину, 50% з яких забирала собі», - розповіли в главку.

Поліцейські вже встановили 15 жінок віком від 18 до 25 років, які були завербовані правопорушницею. У їх числі - студентки.

Вчора під час обшуку за місцем проживання затриманої правоохоронці вилучили мобільні телефони, які використовувалися нею для зв'язку з клієнтами і дівчатами, блокноти із записами, гроші та інші речові докази злочинної діяльності.

На даний час у рамках провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин злочину та осіб, які до нього причетні.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі заарештовано двоє громадян Китаю за відправку українок в Пекін для сексуальної експлуатації.