Новосад пропонує флешмоб-подяку до Дня вчителя / фото facebook.com/anja.novosad

Міністр освіти та науки Ганна Новосад привітала освітян з професійним святом та закликала всіх подякувати своїм вихователям, вчителям, майстрам і викладачам, а також розповісти про них у соцмережах в рамках флешмобу #ДякуюВчителю.

Про це вона говорить на відео, опублікованому на сайті МОН.

Читайте такожДень вчителя в Україні 2019: історія свята

“Просте, щире і справжнє дякую. Це перше, що спадає мені на думку, коли я згадую своїх вчителів та викладачів”, – каже міністерка.

"Мені здається, що зараз ми знаходимо надзвичайно мало можливостей і часу подякувати тим, хто зробив надзвичайно великий внесок у наше життя, в розвиток нащих особистостей. І продовжує це робити для наших дітей.

А тому на передодні Дня освітян хочу закликати кожного з вас сказати просте "дякую" вчителям, вихователям, викладачам і усім іншим, хто навчав вас протягом життя", – розповіла Ганна Новосад на відео.

Отже, Новосад пропонує:

написати SMS, рукописний лист, е-мейл чи зателефонувати з подякою вихователю, вчителю, майстру, викладачу – освітянину, який вплинув на вас чи становлення ваших дітей;

зробити фото чи відео, як дякуєте своєму вчителю, та створити допис або сторіз із хештегом #ДякуюВчителю із закликом приєднатися до акції.

День працівників освіти відзначається щорічно в першу неділю жовтня. Цього року свято припадає на 6 жовтня.