Ілюстрація \ REUTERS

У Києві для забезпечення громадського порядку з нагоди відзначення Дня гідності та свободи залучено близько 1 тис. 300 військовослужбовців Національної гвардії.

Читайте такожНа столичному Майдані проходить віче з нагоди річниці Революції Гідності: наживо

Як повідомили УНІАН у прес-службі Нацгвардії України, службу гвардійці несуть спільно з рятувальниками, вибухотехніками, кінологами та працівниками Національної поліції в посиленому режимі.

Відео дня

«Правоохоронці підтримують безпеку громадян в центрі Києва, де сьогодні проходять заходи за участі великої кількості громадян з нагоди відзначення Дня гідності та свободи», - йдеться у повідомленні.

Крім цього, нацгвардійці залучаються до несення служби в інших регіонах України. Проведення масових заходів планується протягом трьох днів з 21 по 23 листопада по всій країні.

Зазначається, що військовослужбовці також братимуть участь у заходах із відзначення Дня гідності та свободи, вшанування жертв Голодомору.

«Найголовніше завдання правоохоронців - не допустити провокацій, гарантувати безпеку і за необхідності надати допомогу громадянам», - повідомляє Нацгвардія.