24 листопада під Києвом автомобіль Toyota, в якому їхав Кулеба з синами, зіткнувся з іншою машиною / фото УНІАН

Поліція поки не оголосила нікому підозри у справі щодо ДТП за участі уповноваженого президента з питань прав дитини Миколи Кулеби та його синів, яка сталася у Київській області 24 листопада.

Про це Громадське повідомив представник поліції Київської області Микола Жукович.

Читайте такожПостраждалий в ДТП син Кулеби перебуває у важкому стані в медикаментозній комі – головлікар «Феофанії» (відео)

Відео дня

Зазначив, що поліція допитала у справі свідків та потерпілих, наразі правоохоронці проводять ряд експертиз.

Водночас дитячий омбудсмен Микола Кулеба зазначив hromadske, що його старший син, який постраждав в ДТП, наразі проходить реабілітацію в лікарні «Феофанія», а молодшого вже виписали з медзакладу. Сам омбудсмен у п’ятницю, 3 січня, вперше вийшов на роботу після аварії.

Він додав, що у справі допитали його та дружину.

Нагадаємо, 24 листопада під Києвом автомобіль Toyota, в якому їхав Кулеба з синами віком 19 та 10 років, зіткнувся з іншою автівкою — мікроавтобусом Volkswagen. Унаслідок аварії обидва водії та два пасажири отримали тілесні ушкодження різного ступеня. Їх госпіталізували, зокрема, повідомлялося, що Кулебу госпіталізували у реанімаційне відділення.

25 листопада медики розповіли, що у Кулеби є певні переломи й потрібен час, щоб вони зрослися. Медики зазначали, що син Кулеби перебував у важкому стані.

Раніше Кулеба також оплатив лікування другому водієві, постраждалому в ДТП за його участю.