Кулеба перебуває в лікарні після аварії / facebook.com/KulebaMykola

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба показав першу світлину після ДТП, в яку він потрапив разом з дітьми в Київській області.

Її він опублікував на своїй сторінці у Facebook. "З моменту страшної ДТП пройшло чотири дні! Це були неймовірно тяжкі дні як морально, так і фізично", - написав Кулеба.

Читайте такожЗ'явилося фото учасника жахливої ДТП з Кулебою

Відео дня

Він розповів, що іншого водія-учасника ДТП Вадима вже виписали з лікарні. З його слів, той почувається добре та готовий повернутись до роботи.

Водій іншої автівки, Вадим, вже вдома, і сьогодні відвідав мене у лікарні, щоб дізнатись про мій стан та про стан моїх дітей", - пише уповноважений президента України з прав дитини.

Як повідомляв УНІАН, 24 листопада в селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області автомобіль Toyota, за кермом якого перебував Кулеба, зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen.

Згідно з оприлюдненим у Telegram-каналі "Київ Оперативний" відео, легковик зіткнувся з мікроавтобусом при спробі перетнути перехрестя.

У ДТП постраждали й були госпіталізовані обидва водії та два сини Кулеби 19-ти і 10-ти років.

25 листопада лікарі повідомляли, що у Кулеби медики діагностували струс мозку і численні забої та травми.

Як заявив 25 листопада радник глави МВС Володимир Мартиненко, перші дані слідства вказують, що саме Кулеба порушив правила дорожнього руху під час спроби перетнути перехрестя.