В Одесі слідчі при обшуку з'їли їжу підприємців / Скріншот

В Одесі зі служби в правоохоронних органах звільнено чотирьох слідчих, підозрюваних у крадіжці під час обшуку приміщення комерційного підприємства, що працює з товариством сліпих.

Читайте також"Колонка в мене є, чайничок є ...": в Одесі поліцейські обікрали сліпих (відео)

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, завершено службове розслідування, яке проводилося в зв'язку з «негідною поведінкою» співробітників поліції під час обшуку на підприємстві.

Відео дня

За підсумками розслідування, всіх чотирьох звільнено зі служби в правоохоронних органах за порушення службової дисципліни.

Крім того, за неналежний контроль над підлеглими звільнено одного з керівників цих слідчих, ще на трьох керівників накладено дисциплінарні стягнення.

Як повідомляв УНІАН, Головне управління Нацполіціі в Одеській області почало службову перевірку щодо правоохоронців, які привласнили під час обшуку речі, що знаходилися в приміщенні комерційної структури «Дес груп», яка співпрацює з товариством сліпих.

Це підприємство спеціалізується на виготовленні, зокрема, пластикових охоронних пломб, і співпрацює з Одеською обласною організацією українського товариства сліпих - орендує у них приміщення, частину робіт виконують незрячі.

ДБР за фактом крадіжки відкрило кримінальне провадження.