МВС презентує мобільний додаток My Pol \ facebook.com/mvs.gov.ua

У найближчому майбутньому стане доступною можливість виклику поліції через мобільний додаток My Pol, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Читайте такожЯк скачати додаток "Дія" на смартфон: де знайти сервіс у Google Play та App Store

«Ми будемо презентувати мобільний додаток My Pol. Кожен зможе скористатися ним і викликати поліцію вже найближчим часом», - сказав він на позачерговому засіданні Верховної Ради в середу.

Відео дня

Крім того, Аваков повідомив, що його відомство продовжує роботу над впровадженням інформаційної системи відеоспостереження «Гарпун», до якої вже підключено понад 2 тис. інтелектуальних камер із можливістю розпізнавання автомобільних номерів. Система здатна аналізувати отриману з камер інформацію для виявлення правопорушників.

Як повідомляв УНІАН, 4 березня на позачерговому засіданні Верховної Ради Арсен Аваков відзвітував про роботу Міністерства внутрішніх справ, повідомивши про зменшення кількості умисних вбивств, розбоїв, грабежів, крадіжок, у тому числі автомобілів.

Парламент 4 березня відправив уряд Олексія Гончарука у відставку та призначив новий склад уряду. Аваков зберіг посаду керівника МВС.