hromadske.tv

Про це Мамалига заявив журналістам біля будівлі УСБУ в Києві, де бійці "Азову" проводять пікет з вимогою звільнити свого побратима, передає кореспондент УНІАН.

Читайте такожАктивісти "Азову" протестують під СБУ проти арешту побратима (фото)

За словами адвоката, Краснова затримали озброєні співробітники СБУ. Після цього йому зв'язали скотчем руки, ноги, зав’язали очі та вивезли в ліс, де близько 6 годин піддавали тортурам, вимагаючи зізнання, де той сховав зброю.

Відео дня

"Після цього його (Краснова) ті ж люди доставили до приміщення СБ на вулиці Володимирській, при цьому з ним була його дівчина Оксана Шелест. Її також затримали. І зараз, що з ними відбувається, поки невідомо", - сказав адвокат.

Читайте такожСБУ викрила величезний арсенал зброї, який збиралися везти до Києва для продажу радикалам

Він зазначив, що у будівлі столичної СБУ Краснова відвідували представники уповноваженого Верховної Ради з прав людини, які зафіксували побої, нанесені Краснову.

Як очікується, найближчим часом Краснову буде обрано запобіжний захід.

Наразі близько 100 представників батальйону "Азов" пікетують будівлю столичної СБУ з вимогою звільнити Краснова.

Як повідомляв УНІАН, активісти громадянського корпусу "Азов" проводили акцію під стінами будівлі СБУ в Києві. Вони вимагали пояснень від представників правоохоронних органів, чому був затриманий глава ДК "Азов-Крим" Станіслав Краснов.