Ілюстрація / REUTERS

Опівночі 26 квітня включно до 18 травня Хрещатик у Києві перекриють від вулиці Богдана Хмельницького до Прорізної у зв'язку з проведенням пісенного конкурсу Євробачення. Про це під час прес-конференції повідомив заступник голови КМДА Олексій Резніков. як передає "Тиждень.ua".

«Перекриття Хрещатика відбудеться завтра опівночі. Від сегменту вул. Б.Хмельницького і до вул. Прорізної буде основна локація Євромістечка. Це головна локація, де ви зможете і почути, і побачити, і поспівати, і потанцювати», – сказав він.

Читайте такожЄвробачення-2017: букмекери назвали трійку фаворитів (інфографіка)

Відео дня

Також заступник голови КМДА додав, що для того, аби потрапити на територію Євромістечка, потрібно мати документ, що засвідчує особу.

«Звісно, для того, щоб потрапити на будь-яку локацію, потрібно буде мати з собою документ, який засвідчує особу. Система побудована у режимі аеропортової безпеки, тому звісно, що правоохоронні органи мають право, згідно з законом України, вимагати посвідчення особи для того, щоб встановити її персону», – зауважив Резніков.

Нагадаємо, півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 і 11 травня, фінал - 13 травня. Україну представить гурт O.Torvald з піснею Time, він виступить у фіналі під номером 22.