Гра

Блокування доступу до російських інтернет-ресурсів полегшить роботу Нацполіції за деякими напрямками діяльності. Про це заявив на брифінгу начальник головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко, передає Еспресо.TV.

Відповідаючи на запитання про те, чи ускладнить роботу поліцейських рішення про заборону низки російських сайтів, Крищенко зазначив: "Мені складно спрогнозувати, чи вплине. Не думаю, що нам буде складніше працювати".

Читайте також"Синій кит" в Харкові: підлітка врятували від самогубства

Відео дня

Він нагадав, що, популярна останніми місяцями серед підлітків гра під назвою "Синій кит", результатом якої є самогубство дитини, поширювалася саме через соціальну мережу ВКонтакте.

"На мій погляд, як поліцейського, який має виявляти такі факти і запобігати, це (заборона російських інтернет-ресурсів — Ред.) полегшить роботу", - додав Крищенко.

Як повідомляв УНІАН, президент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції проти Росії, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соціальних мереж ВКонтакте та Одноклассники, а також Яндекса.