Третій місяць ніхто не займається відновленням зруйнованої покрівлі  / Фото : ictv

Про це кореспонденту УНІАН сьогодні повідомили батьки учнів цієї школи, які надіслали відповідний лист до Макіївської міськради.

На тему: Голова комітету ВР: В Україні «для економії» хочуть закрити 143 школи

Батьки нагадали, що часткове руйнування покрівлі школи сталося 12 січня 2013 року, і початкові класи продовжили навчання в головному корпусі школи, а старші разом з вчителями тимчасово були переведені в іншу школу району (в ОШ № 18). Але, так як сусідня школа знаходиться не близько, дітям організовано підвезення, хоча дуже багатьом школярам через різний розклад уроків часто доводиться добиратися в сусідній навчальний заклад самостійно, що вносить певні незручності.

Відео дня

«Керівництво школи не володіє інформацією щодо ремонту і не може відповісти на наші запитання», - сказано в листі.

Стурбовані ситуацією, що склалася, батьки письмово запросили начальника міського відділу освіти Макіївської міськради Ірину Лях на ініційовані ними загальношкільні батьківські збори, які відбудуться в п'ятницю, 5 квітня, в будівлі школи № 77.

Однак, поки письмової відповіді від І. Лях із міськради немає.

Своє звернення підписали всі 10 членів батьківського комітету ЗОШ № 77.

Як повідомляв УНІАН, у Макіївці Донецької області в українській загальноосвітній школі № 77 (школи I - II ступенів навчання) в суботу, 12 січня, відбулося часткове руйнування покрівлі. У школі на той момент не було занять, тому ніхто не постраждав. Була зруйнована покрівля на площі 60 кв. м, облицювання стіни на площі 20 кв. м; пошкоджено теплопостачання шкільної прибудови.