Суд оглашает Слюсарчуку приговор более пяти часов

«Я задоволений тим, що сьогодні чую у суді (обвинувальний вирок - Ред). Тому що суперник виявився набагато слабшим, ніж я очікував. У нас є всі можливості подавати касацію, апеляцію і звертатися до Євросуду. Весь обвинувальний вирок побудований на абсурді. Як можна знайти причиново-наслідковий зв'язок між операцією та смертю пацієнта, якщо не було розтину?», - Слюсарчук заявив у залі засідань, передає кореспондент «Сегодня».

Відповідаючи на питання, скільки, на його думку, років йому дадуть, Доктор Пі з упевненістю сказав: «Думаю, 4 роки. Ні більше, ні менше».

Тим часом, суддя виголошує вирок вже більше п'яти годин. Скільки ще буде тривати засідання - не відомо. Весь цей час Слюсарчук продовжує читати книгу.

Відео дня

Нагадаємо, Андрій Слюсарчук був арештований в 2011 році. Доктора Пі (таке прізвисько Слюсарчук отримав за демонстрацію своїх феноменальних можливостей) підозрюють у незаконній лікарській діяльності, яка спричинила тяжкі тілесні ушкодження і смерть. Також йому інкримінують шахрайство і підробку документів.

Читайте такожДоктор Пі Слюсарчук знову порізав вени в СІЗО - газета

За даними слідства, Доктор Пі діяв в декількох областях - Львівській, Тернопільській, Хмельницькій і Київській. У Львівській області мешкає найбільше свідків, тому справу розглядають у суді облцентру.