Провокаторы едут с поддельными паспортами / molbuk.ua

Про це кореспонденту УНІАН повідомив голова громадської організації Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

За його словами, цю інформацію йому надали місцеві жителі, члени його організації, які стали очевидцями подій, а також джерела, близькі до самопроголошеної «Луганської народної республіки».

«Росіяни переодягають своїх спецназівців і направляють їх на Харківщину для дестабілізації ситуації, причому ці фахівці проходять українські блокпости зі «свіжими», щойно виданими українськими внутрішніми паспортами. Ці паспорти були вилучені з українських паспортних столів, які знаходяться на окупованій території», - сказав Снєгирьов. При цьому він додав, що «в найближчі два дні кількість таких провокаторів у регіоні значно збільшиться, але їх можна вирахувати за датами видачі паспортів».

Відео дня

Читайте такожНа Луганщині в українців відбирають паспорти

«Система блокпостів, на жаль, майже не працює, ніхто не відстежує пересування провокаторів. Російсько-терористичні війська заходять з тилу, щоб, завдавши удару на Харківщині, змусити українські війська відступити від Сєвєродонецька та Лисичанська, щоб не потрапити в черговий котел», - пояснив Снєгірьов. На його думку, все це доводить, що, «незважаючи на всі домовленості президентів Петра Порошенка і Володимира Путіна, Росія перейшла до ескалації конфлікту на Сході України».