Україна будує лінію оборони / колаж УНІАН, скріншоти

Україна будує в Харківській області третю лінію оборони і повністю з цим справляється, заявив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, Росія вже використала наявні сили для наступу на цьому напрямку, тому зараз стоїть завдання унеможливити подальше просування окупантів.

"Те, що є частина недобудованих фортифікаційних споруд, - це винятково тому, що там постійні обстріли і виконувати роботи там вкрай небезпечно. У нас уже люди загинули на цих роботах. 4 загиблих і понад 15 поранених. Знищено понад 30 одиниць великої спеціальної будівельної техніки на суму понад 30 мільйонів гривень, але роботи тривають", - повідомив Синєгубов.

Наступ РФ у Харківській області - актуальне

Як писав УНІАН, Росія продовжує намагатися наступати Харківському напрямку,

Як розповів Назар Волошин - речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, ЗСУ вдалося частково стабілізувати ситуацію в місті Вовчанськ, продовжуються контрударні дії і в інших районах та на кордоні Харківщини.

"На Липцях ситуація стабілізована, Сили оборони ведуть активні бойові дії. Змусили значно зменшити ефективність російських окупантів, частково повернули позиції, захоплені ворогом, і змогли навіть на тих напрямках взяти в полон окупантів".

Вас також можуть зацікавити новини: