фото УНІАН, Андрій Марієнко

Почалася нова доба героїчного протистояння українського народу російським загарбникам.

УНІАН веде онлайн-трансляцію з міста-героя Харкова:

Ніч у Харкові пройшла неспокійно - у мережі з'явилася інформація про сильні вибухи.

 Харківські патрульні доставили Благодатний вогонь до 92-ї бригади ім. Івана Сірка, яка боронить Харківщину. На фото — командир бригади Павло Федосенко

Відео дня

21:59 Окупанти вивезли завод з Волчанська до Росії, а на його місці облаштували тортурну.

20:57 Повітряна тривога у Харкові та області.

20:47 2 особи загинули та 11 отримали поранення сьогодні внаслідок ворожого обстрілу в Харківській області. Під обстріли в Харкові потрапили Салтівка та Олексіївка, в області – Чугуєв та Золочів.

18:37 Генштаб ЗСУ, 18:00, 24 квітня:

На Слобожанському напрямку триває перекидання озброєння і військової техніки ворога до району міста Куп’янськ. Окупанти продовжують часткове блокування міста Харкова, намагаються здійснювати вогневе ураження підрозділів наших військ та об’єктів критичної інфраструктури.

18:34 Повітряна тривога у Харкові та області.

18:21 Відбій повітряної тривоги у Харкові та області.

17:57 Шановні харків’яни! Нагадаю, що сьогодні комендантська година, як і раніше, триватиме із 20.00 години по 6.00 годину ранку.

Що зараз відбувається в Харкові: головні новини за 24 квітня

17:41 Харківські патрульні доставили Благодатний вогонь до 92-ї бригади ім. Івана Сірка, яка боронить Харківщину. На фото — командир бригади Павло Федосенко.

Що зараз відбувається в Харкові: головні новини за 24 квітня

17:16 Повітряна тривога у Харкові та області.

17:09 Ворог б'є по Харківській області: під ударом Чугуїв.

15:48 Російські війська обстріляли Чугуєв - повідомляє Нацполіція. Трьох людей поранено, серед них мати з дванадцятирічною дитиною.

15:26 Російські окупанти 24 квітня обстріляли Чугуїв, є загиблі та поранені, повідомила  міська голова Галина Мінаєва.

13:36 Дмитро Комаров відвідав Харків! Популярний тревел блогер був помічений сьогодні біля церкви на Салтівці, 602 м/р. З нетерпінням чекаємо на новий випуск

13:02 У Харкові продовжує працювати гаряча лінія щодо забезпечення інсуліном хворих на діабет Пункт видачі препарату знаходиться за адресою: пр. Незалежності, 13 (ендокринологічне відділення обласної клінічної лікарні, пр. Незалежності, 13, 4 поверх, кабінет навпроти ліфта).

Що зараз відбувається в Харкові: головні новини за 24 квітня

12:57 З харківського екопарку, який з перших днів війни перебуває під російським обстрілом, евакуювали білого тигра Зараз тварина в безпеці і незабаром приєднається до своєї родини, яку вдалося вивезти раніше.

12:44 Минулої доби поліцейські Харківщини опрацювали більше тисячі повідомлень про правопорушення В умовах воєнного часу весь особовий склад харківської поліції сумлінно виконує службові завдання по забезпеченню належного правопорядку на території обслуговування, протидії злочинності та захисту населення від наслідків ворожої агресії окупантів.

Що зараз відбувається в Харкові: головні новини за 24 квітня

10:30 Пожежник у Харкові вмиває кота, якого вдалося врятувати після чергового рашистського обстрілу, пізніше рятувальники забрали тварину до пожежної частини. Наші люди найкращі!

10:10 Ігор Терехов привіз благодатний вогонь до Харкова ps Просимо вас по можливості залишатися сьогодні вдома. Бережіть себе та близьких!

9:59 Укрзалізниця опублікувала графік евакуаційних рейсів на 24 квітня. Потяги рухатимуться за напрямками:

Що зараз відбувається в Харкові: головні новини за 24 квітня

9:19 Інформація від Держслужби з питань надзвичайних ситуацій в Харківській області. 24 квітня, 07:00 ▪️ Протягом доби рятувальники Харківщини виїжджали на виклики 35 разів, 22 з них були пов'язані з гасінням пожеж, які виникли внаслідок обстрілу. П'ять спалахів сталося у Шевченківському та Холодногірському районах, чотири – у Київському та одне – у Московському. Три пожежі сталися у Дергачах Харківської області. Горіли приватні будинки, багатоповерхівки, гаражі, автомобілі, склади та магазини; 

О 14:12 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу в одному з торгових центрів Харкова, що сталася внаслідок ворожого обстрілу. Горіли дах та частково приміщення на другому поверсі. Загальна площа пожежі становить близько 800 кв. О 15:20 пожежу вдалося локалізувати та о 18:00 повністю загасили. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає. У гасінні пожежі брало участь вісім одиниць пожежно-рятувальної техніки та 35 рятувальників.

9:11 З Великоднем, українці! Христос Воскрес 🙏🏻 Нехай це світле свято подарує нам усім світ. Нехай цей день наповнить наші душі світлими думками та вірою у перемогу. Пам'ятайте, добро завжди перемагає зло! 🕊

Що зараз відбувається в Харкові: головні новини за 24 квітня

0:57 В один із районів Харкова щось прилетіло, почалася сильна пожежа, писали в Telegram.

Що зараз відбувається в Харкові: головні новини за 24 квітня