Ню-зйомка на балконі: журналісти поспілкувались з організатором "дубайської історії" (відео)

Зі своїм напівголим або голим "гаремом" "плейбой" катається світом вже понад 10 років.

Раніше Україну та увесь світ вразила "дубайська історія". Українські оголені дівчата влаштували фотосесію на балконі одного з найкращих готелів Дубаї.  

Читайте такожУ Туреччині затримали українок за голу фотосесію на яхті - ЗМІ (відео)Тож журналісти програми "Українські сенсації" вирішили поспілкуватись на Кіпрі з організатором дубайської вечірки Віталієм Гречиним. 

Гречина називають "українським плейбоєм", він має американське громадянство. А ще він - "детонатор" найгучнішого скандалу 2021 року.

"Мені немає чого соромитися і, власне, немає за що перепрошувати. Я запросто можу запросити вас у наше лігво", - сказав він журналістам "Українських сенсацій".

Зі своїм напівголим або голим "гаремом" "плейбой" катається світом вже понад 10 років.

"Це не ескорт... Вони (дівчата, - УНІАН.) не роблять нічого незаконного", - розповів Гречин. За словами чоловіка, в Дубаї правоохоронці змушували його назвати учасниць зйомки на балконі повіями та сказати, що він хотів на цьому заробити.

Скандал з оголеними моделями на балконі хмарочоса в Дубаї

3 квітня в соціальних мережах з'явилися відео і фотографії, як на балконі в Дубаї позували оголені дівчата. За це вони були заарештовані.

Повідомлялося, що фотосесія була організована в рамках рекламної кампанії. Затриманим загрожувала сплата близько тисячі фунтів штрафу і до 6 місяців ув'язнення. 

За інформацією ЗМІ, затримані дівчата - з Росії, Білорусі та України.

МЗС України повідомляло, що в Дубаї затримали 12 українок за порушення норм суспільної моралі.

13 квітня затримані українки повернулися на батьківщину.