Кулеба і його домашній улюбленець / фото 1+1

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба завітав до телестудії не сам, а з чотирилапим другом – французьким бульдогом Маріком, який поповнив родину дипломата з початком війни.

Як йдеться у сюжеті "Сніданку з 1+1" в ефірі телеканалу "1+1 Україна", міністр прихистив французького бульдога, якого врятували з охопленого війною Маріуполя. Таким чином, Марік став третім домашнім улюбленцем Дмитра Кулеби.

"Ми сьогодні мали зранку погуляти, але дійшли разом аж до вашої студії", - прокоментував міністр.

"Марік – мій третій незапланований собака, ми його взяли на початку повномасштабного вторгення. Він народився 19 лютого, за 5 днів до війни. Марік прекрасно потоваришував із двома іншими моїми собаками, особливо із той-пуделем. Вони вдвох розносять квартиру", - жартує Кулеба. 

Проект "Сніданок з 1+1" виходить з 7:00 до 11:00 на телеканалі "1+1 Україна", а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Окупація Маріуполя

З початку березня 2022 року Маріуполь перебував у блокаді російських військ. Загарбники скидали бомби на Маріупольський пологовий будинокдраматичний театр та інші будівлі, в яких ховалися мирні люди.

Унаслідок російських бомбардувань було знищено майже всю інфраструктуру міста. Наразі окупанти зносять розбомблені будинки, приховуючи свої злочини.

Раніше жахливе відео того, який вигляд має Маріуполь сьогодні, опублікував у своєму Телеграм-каналі радник мера міста Петро Андрющенко.

Вас також можуть зацікавити новини: