Зруйнований окупантами драмтеатр Маріуполя / фото : azov.org.ua

У мережі з'явилося нове відео, зняте в перші хвилини після бомбардування будівлі Драматичного театру в Маріуполі, якездійснили російські війська. Це сталося 16 березня.

На чотирихвилинному записі автор підтверджує, що в будівлі знаходилися мирні жителі, які втекли від бомбардувань в інших районах міста. Навіть під час зйомки ворог завдав кілька ударів по центру міста, які потрапили на відео. Судячи з розмови на ньому, над містом в той момент кружляв російський літак.

"Ось він "русский мир, ребята". Бажаємо кожному російському місту таку долю. Згадаєте, що таке війна", - каже один з місцевих жителів.

Бомбардування драмтеатру в Маріуполі: що відомо

16 березня російські війська скинули бомбу на будівлю драмтеатру у Маріуполі, де ховалися сотні мирних жителів. Уламками завалило вхід в бомбосховище, і через тривалий обстріл довгий час не було інформації про постраждалих.

Станом на 25 березня стало відомо, що у будівлі театру могли загинути близько 300 осіб. Мешканка Маріуполя, яка пережила бомбардування драмтеатру і йшла пішки до Бердянська, розповіла, що під час трагедії вона втратила бабусю і собак. 

Нині приблизну кількість жертв бомбардування театру встановити неможливо. Окупанти вже проводять його "зачистку" від тіл мирних жителів.