Пила та вживала наркотики: скандальна київська блогерка знову відзначилася (відео)

Дівчина під час вечірки на камеру з'їла білий порошок

Українська скандальна блогерка Марія Семенова, відома як ttiisshhiinnaa, знову відзначилася. Цього разу дівчина на камеру вживала невідому речовину, схожу на наркотики.

Відповідне відео з'явилося в соціальних мережах.

Дівчина вийшла в прямий ефір в одній з соцмереж та на камеру розпивала алкоголь, а також вживала білий порошок. Фоловери припустили, що це були якісь наркотики.

За її словами, вживана речовина дуже гірка. Також вона розповіла про спробу суїциду, коли з'їла 60 таблеток, і їх смак був таким же гірким.

На відео присутня ненормативна лексика!

Читайте такожУ РФ завели справу на Юрія Дудя: блогера звинуватили в "пропаганді наркотиків"Чим відома блогерка Марія Семенова

Перший гучний скандальний випадок за участю блогерки стався ще 3 березня минулого року, коли вона громила знімну квартиру. Дівчина винаймала житло в ЖК "Комфорт Таун", але потім нібито через виселення раніше терміну вирішила помститися власнику та розгромила квартиру.

5 березня дівчина влаштувала стрілянину прямо на вулиці на заправці. Блогерша кілька разів натискала на курок і направляла пістолет в різні боки, але в якийсь момент стався постріл. Того разу дивом ніхто не постраждав.

1 червня стало відомо, що скандальна Київська блогерка ttiisshhiinnaa та її друзі рознесли знятий ними готельний номер. Повну відеохроніку "відпочинку" дівчина публікувала у своїх сторіз в Instagram.

Пізніше стало відомо, що скандальну блогершу минулого року рятували поліцейські від суїциду.