Компанія блогерки влаштувала дебош в готелі / скріншот з відео

Скандальна Київська блогерка ttiisshhiinnaa та її друзі рознесли знятий ними готельний номер. Повну відеохроніку "відпочинку" дівчина публікувала у своїх сторіз в Instagram. 

Відео з вечірки блогерки вже розійшлися мережею. На них підлітки випивають, влаштовують в номері дружні кулачні бої, розбивають плазмову панель, ламають меблі, розмальовують дзеркала і влаштовують імпровізований "феєрверк" за допомогою вогнегасника.

На місце прибула поліція та охоронці закладу. Дівчина в спілкуванні з правоохоронцями наполягала, що розгром в номері влаштували її друзі, а вона і її молодий чоловік непричетні. Крім того, провокувала поліцейських пропозицією показати груди. 

Відео дня

Зрештою хлопця дівчини затримали та доставили до райвідділу поліції. Блогерка поїхала за ним. На відео з райвідділу можна спостерігати скандал між парою і поліцейськими, до молодика кілька разів застосували силу. 

У березні минулого року ttiisshhiinnaa вже побувала в подібному скандалі. Тоді вона розгромила орендовану квартиру в ЖК "Комфорт Таун", оскільки заявила, що господар квартири обдурив її. 

Читайте такожДурної слави – по вінця. До чого призводить інста-хайп на дітях

Підлітки громлять квартири заради хайпу

Розгром орендованого житла віднедавна одним з найбільш шкідливих трендів соцмереж.

Ріелтори зіткнулися з тим, що групи молодих людей знімають хороші квартири під вечірки і цілеспрямовано влаштовують там погроми заради відео в Instagram.