"Почав ф*гачити по голові": учасник акції протесту на Банковій розповів про затримання (фото)

За словами чоловіка, його та інших затриманих під ОП привезли до актової зали Печерського відділку поліції.

Один із затриманих під час акції протесту на Банковій у Києві Максим Кривцов заявляє, що до нього застосували силу.

Про це учасник акції написав на своїй сторінці у Facebook.Читайте такожЧерез сутички під ОП поліція затримала 17 протестувальників (відео)

"Я в автозаку, везуть на Московську? 30. Якийсь "срочнік", реально м*дак, почав ф*гачити по голові. Я взагалі їх не чіпав і сніжки прибирав, щоб в шию не западали. Спочатку посадили в маленьку камеру автозаку на двох, тепер в індивідуальну. Новий досвід", - стверджує він.

За словами Кривцова, його та інших затриманих під ОП привезли до актової зали Печерського відділку поліції.

Онлайн-трансляція акції протесту в Києві через арешт Стерненка

Акції протесту через арешт Стерненка: що відомо 

23 лютого у Києві на вулиці Банковій відбувається акція протесту у зв'язку з обвинувальним вироком суду й ув'язненням активіста Сергія Cтерненка.

Цього ж дня Приморський районний суд Одеси призначив Стерненку покарання у вигляді позбавлення волі на 7 років і 3 місяці з конфіскацією половини майна.

Його і другого обвинуваченого у справі Руслана Димчука взяли під варту в залі суду і відвезли в СІЗО.

Обвинувачені пробудуть в СІЗО до завершення розгляду апеляційної скарги.

Стерненка визнали винним за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 187 (розбій) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) УКУ. Покарання призначили за статтями 187 і 263, оскільки за ст. 146 вже закінчився термін притягнення до кримінальної відповідальності. Димчука визнали винним за статтями 146 і 187 і призначили аналогічний термін ув'язнення.