Поліція перекрила проїзд до Верховної Ради по ряду прилеглих вулиць (фото)

Виїзди на Грушевського заблоковані поліцейськими вантажівками.

Поліція перекрила проїзд до Верховної Ради по ряду прилеглих вулиць.

Як передає кореспондент УНІАН, низка вулиць, які прилягають до вулиці Грушевського в урядовому кварталі перекрита для проїзду автомобілів, зокрема перехрестя Грушевського з вулицями Липська та Садова заблоковані поліцейськими вантажівками.

Проїзд з Шовковичної на Грушевського можливий, так само як і на Кріпосний провулок.

Також багато поліцейських машин та іншого спецтранспорту сконцентровано на площі біля Жовтневого палацу над Майданом Незалежності, а на Хрещатик поліцейські привезли велику кількість тимчасових металевих парканів, які зазвичай встановлюють, коли перекривають рух пішоходам.

Читайте такожЗеленський анонсував впровадження "економічного паспорта українця"Нагадаємо, що 1 грудня глава держави виступив зі щорічним посланням до парламенту про внутрішнє і зовнішнє становище України.

Раніше Зеленський заявив, що має інформацію про підготовку на 1−2 грудня за участю "представників Росії" спроби державного перевороту в Україні. СБУ наразі розслідує цю справу.

Як повідомляв УНІАН, у 2020 році Володимир Зеленський виступав у Верховній Раді з посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України 20 жовтня.

Вас також можуть зацікавити новини: