В результаті вибуху постраждали п'ятеро людей / фото Харківська обласна прокуратура

Червонозаводський районний суд Харкова обрав відносно 29-річного чоловіка, який кинув гранату у компанію молодих людей, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної прокуратури.

Відзначається, що сьогодні постановою судді обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб без права внесення застави чоловікові, який підозрюється в замаху на вбивство при обтяжуючих обставинах і незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 2 ст. 15, п. п. 1, 5, 7 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України).

Відео дня

Досудовим розслідуванням встановлено, що між компанією молодих людей і 29-річним чоловіком виник конфлікт, в ході якого він дістав з кишені гранату РГД-5, зірвав чеку і кинув їм під ноги.

Читайте такожБили та знущалися: у Луганській області банда бойовиків грабувала і викрадала людей«В результаті вибуху постраждали п'ятеро людей, з них двоє підлітків 16 і 17 років, двоє 18-річних юнаків і 33-річний чоловік», - йдеться в повідомленні.

Постраждалих з осколковими пораненнями доставили в лікарню.

Чоловік був затриманий в порядку ст. 208 КПК України і йому повідомлено про підозру.

Вибух у Харкові

Увечері 8 червня в Харкові чоловік кинув гранату в компанію молоді, в результаті вибуху постраждали п'ятеро людей, у тому числі двоє підлітків 16 і 17 років.

Всіх постраждалих з осколковими пораненнями доставили в медичні установи. Правопорушника затримали.