В Одесі діти заколядували в МВС, аби зібрати гроші на лікування однолітка / скрін відео

В Одесі до сервісного центру МВС завітали колядники, чим дуже здивували і працівників відомства, і його відвідувачів.

Як ідеться у сюжеті ТСН, діти разом з дорослими були одягнені в традиційні українські костюми та виконали кілька відомих колядок: засіяли приміщення зерном і привітали у присутніх зі Щедрим вечором та Старим Новим роком.

У такий спосіб колядники вирішили допомогти збирати гроші на лікування одеського чотирикласника Максима Леонова: у хлопчика діагностували онкологію. Він вже пройшов кілька сеансів променевої терапії. Та родині потрібні гроші до подальшого лікування.

Читайте такожРуслана презентувала музичний фільм "Різдвяний Сон"

Тож діти вирішили підтримати однолітка. Отримані солодощі колядники залишили собі, а от зібрані кошти передали родині Максима.

"Хотіли йому допомогти повірити в диво, щоб допомогти йому зібрати гроші на лікування. Людям дуже сподобалося, і наша місія була виконана. Тобто ми змогли людям дати гарний настрій", - розказала учасниця творчого колективу Софія Кузьміна.

"Так несподівано, як і приємно. У такому місці і з такою благородною місією, звичайно, приємно. Молодці діти, дай Бог, щоб усім дітям був мир і здоров'я", - зазначив один із відвідувачів центру МВС.

Вас також можуть зацікавити новини: