В Одесі з'явився свій "Робінзон Крузо", поділилися в мережі / фото t.me/xydessa

В Одесі з'явився свій "Робінзон Крузо" – чоловік почав жити в наметі біля одного з будинків після того, як дружина вигнала його з квартири.

Одеський "Робінзон" живе у дворі на вул. Академіка Заболотного, повідомив Telegram-канал "Ху*вая Одесса", посилаючись на відомості читачів.

"...На Заболотного мужика вигнала дружина з квартири, і той не зневірився, а переїхав жити з наметом у двір", – наголошується на каналі.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі хлопчик втратив ноги через обмороження: "пішов з дому, ще коли були морози"Нагадаємо, в середині січня поточного року в селі Лиманка Одеського району Одещини сталася трагедія. На території житлового масиву "Райдужний" горіла трава, і згорів шалаш. В шалаші було знайдено згорілою людиною. За попередніми відомостями, загибла особа була без певного місця проживання.

Довідка УНІАН. Робінзон Крузо – герой однойменного роману англійського письменника Даніеля Дефо. У романі йдеться про те, як Робінзон після корабельної аварії потрапив на безлюдний острів та багато років прожив там.

Вас також можуть зацікавити новини: