Бой Энтони Джошуа и Джаррелла Миллера не состоится / фото: Boxingscene

Бій між чемпіоном світу за версіями IBF, WBO, WBA і IBO Ентоні Джошуа та Джаррелом Міллером скасовано через позитивний допінг-тест, який здав американський боксер.

Про це повідомляє BoxingScene.

Атлетична комісія Нью-Йорка (NYSAC) відмовила Міллеру у видачі боксерської ліцензії на бій, який повинен був відбутися 1 червня.

Відео дня

"NYSAC відхилила запит Міллера про видачу йому боксерської ліцензії. Причина відмови - порушення спортсменом антидопінгових правил, використання заборонених препаратів", - йдеться в заяві комісії.

Читайте такожСтала відома сума, за яку Володимир Кличко готовий повернутися в бокс

Сам Міллер стверджує, що не вживав допінг.

"Я розчарований рішенням про відмову видати мені ліцензію і я буду подавати апеляцію. Я ніколи не вживав заборонених препаратів і шокований повідомленням про позитивну допінг-пробу. Буду боротися за те, щоб мене виправдали", - зазначив боксер.

У той же час в команді Джошуа вже шукають заміну для Міллера.

"Шукаємо суперника. За останню добу я провів попередні переговори з шістнадцятьма супертяжами, і десять з них недоступні", - сказав промоутер Джошуа Едді Хірн.

Як повідомляв УНІАН, раніше промоутер заявив, що поєдинка між Ентоні Джошуа і українцем Олександром Усиком залишилося чекати недовго.