Бій Усик - Джошуа може відбутися вже в 2019 році

Глава промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн розповів про те, коли може відбутися поєдинок українського боксера Олександра Усика з чемпіоном світу і лідером суперважкого дивізіону Ентоні Джошуа.

"Наскільки довго нам залишилося чекати бою між Усиком та Джошуа? Недовго. Може бути, бій буде в листопаді-грудні. Найпізніше - це березень-квітень 2020 року. Усик повинен стати обов'язковим претендентом на титул WBO. Я думаю, що насправді це питання більше до Усика, тому що 25 травня розповість нам усе, що нам потрібно знати. Якщо він вийде в ринг і нокаутує Такама, ми можемо сказати: «Робимо бій зараз» або ж ми можемо сказати: «Давайте проведемо ще один поєдинок». Це був би чудовий бій, і ми не можемо його дочекатися. Джошуа готовий", - цитує Хірна Xsport з посиланням на VideoBoxing.

Читайте такожУсик звернувся до вболівальників у зв'язку з переходом в супертяжі (відео)

Відео дня

Також Едді Хірн зазначив, що поєдинок з Карлосом Такамом - це ідеальний дебют у хевівейті для Олександра Усика.

"Це складний бій. Усик переходить з важкої вагової категорії до великого сильного хлопця, який буде йти вперед, тиснути, без зупинки викидати удари. Багато людей в боксі зараз кажуть, що це складний бій. Будучи абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі і піднявшись в суперважку вагу, він може боксувати з ким завгодно і все буде добре. Йому подобається відчувати себе, і ми очікуємо чудовий бій 25 травня в MGM National Harbor", - заявив Хірн.

Нагадаємо, що бій Усик – Такам пройде 25 травня в Чикаго. Раніше українець озвучив свою нинішню вагу.