Сергій Дерев'янченко вже двічі боксував проти чемпіонів / фото BoxingScene

Український боксер середньої ваги Сергій Дерев'янченко може провести бій проти чемпіона світу Сауля Альвареса.

Про це в Twitter повідомив інсайдер видання The Athletic Майк Коппінджер.

"За даними джерел, ведуться переговори про бій Сауль Альварес - Сергій Дерев'янченко 14 вересня в рамках другої середньої ваги", - повідомив він.

Відео дня

Читайте також"Буду шукати інші варіанти": відомий український боксер поскаржився на своїх промоутерів

"Для Альвареса розглядаються й інші суперники, але це не Геннадій Головкін. Їх третій бій малоймовірно побачити до початку 2021 року", - додав Коппінджер.

У команді Альвареса цю інформацію спростовують.

"Це неправда. Ще рано про щось говорити. На даний момент у нас навіть немає дати наступного бою Канело", - сказав президент промоутерської компанії Golden Boy Promotions Ерік Гомес, передає fightnews.com.

Нагадаємо, Дерев'янченко свій попередній бій проводив у жовтні, коли поступився Головкіну. Для українця це була друга спроба стати чемпіоном світу.

Альварес в травні минулого року об'єднав титули WBC, WBA і IBF в середній вазі, коли переміг Денієла Джейкобса. Потім мексиканець піднявся в напівважку вагу і нокаутував Сергія Ковальова, відібравши у нього пояс за версією WBO.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що український боксер Віктор Постол близький до проведення першого бою після карантину.