Бій Постола з Раміресом переносили вже двічі / фото BoxingScene

Бій між українцем Віктором Постолом (31-2, 12 КО) і володарем титулів WBC і WBO в напівсередній вазі американцем Хосе Раміресом (25-0, 17 КО) запланований на середину літа.

Читайте такожЧемпіонський бій українського боксера перенесено через коронавірус вдруге поспіль

Про це повідомляє Boxing Scene з посиланням на джерела в команді Раміреса.

Відео дня

Промоутерська компанія Top Rank вже займається відновленням вечорів боксу, які були відкладені через пандемію коронавірусу. Очікується, що бої будуть проходити по кілька разів на тиждень.

За інформацією видання, Рамірес вже почав підготовку до поєдинку з українцем. Бій повинен відбутися в другу або третю неділю липня. В якості місця проведення розглядаються Лас-Вегас і Каліфорнія. При цьому Атлетична комісія Невади вже дала добро на проведення боїв, починаючи з 9 червня.

Найближчим часом Віктор Постол постарається повернутися в США і почати тренування під керівництвом Фредді Роуча.

Поєдинок Постола з Раміресом повинен був пройти 1 лютого в китайському Хайкоу, однак через коронавірус організатори скасували подію. Потім планувалося провести вечір боксу у Фресно (США) 9 травня, але вірус поширився на весь світ, після чого була оголошена пандемія.

УНІАН раніше повідомляв про те, що команда британця Дерека Чісори представила трейлер бою з українцем Олександром Усиком.