Степаненко отримав червону картку в самому початку гри / shakhtar.com

Півзахисник «Шахтаря» Тарас Степаненко розповів про своє видалення в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи з «Айнтрахтом» (2:2).

«Немає сенсу себе вигороджувати. Це вже сталося – я підвів команду. Було чи не було... Людина судить в Англії, напевно, йому видніше, - сказав гравець в коментарі Tribuna.com.

Про першому моменті я не можу сказати. Я не знаю, до м'яча або до футболіста я першим доторкнувся. А в другому моменті я навіть не думав, що буде жовта картка. Я відчув, що зіграв в м'яч, а потім вже за інерцією зачепив суперника.

Відео дня

Важко. У моїй кар'єрі були видалення, але таких немає. Але я не звик когось звинувачувати... Людина вже показав картку, що я можу змінити?

Тепер варто задуматися, хоча я завжди про це думаю, бути більш врівноваженим. Не можу сказати, що я був занадто заведений. У мене достатньо досвіду, щоб контролювати свої емоції. Як в житті, так і на футбольному полі, бувають такі ситуації – все швидко відбулося.

Я з себе провини не знімаю. Добре, що хлопці вистояли і добилися нічиєї. Дуже переживав після другого пропущеного м'яча, але слава Богу забили», – сказав гравець.

Як повідомляв УНІАН, на 11-й хвилині матчу Ліги Європи Шахтар - Айнтрахт Тарас Степаненко отримав другу жовту картку і залишив команду в меншості.

Тим не менш, донеччани зуміли звести важку гру до гідної нічиєю - 2:2.