Модульне шоу вболівальників "Динамо" на "Олімпійському" / focus.ua

Стартував продаж квитків на матч 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому "Динамо" прийме лондонський "Челсі".

Ця гра відбудеться в четвер, 14 березня, на НСК "Олімпійський" в Києві. Початок зустрічі - о 19:55.

Як повідомляє офіційний сайт ФК "Динамо", ціна квитків становить від 50 до 1000 гривень.

Відео дня

Придбати квитки можна також онлайн. Тепер у відвідувачів матчів на "Олімпійському" немає необхідності роздруковувати квитки, придбані в Інтернеті. На стадіоні працюють нові вхідні термінали зі сканерами, які зчитують квитки безпосередньо з екранів мобільних пристроїв - смартфонів, планшетів.

Читайте такожГоловний тренер Динамо Хацкевич про жеребкування ЛЄ: до початку гри шанси завжди 50 на 50

Також з понеділка, 25 лютого, квитки на матч "Динамо" - "Челсі" доступні в касах. Продаж буде здійснюватися в касах на Троїцькій площі (біля станції метро «Олімпійська»), а також у касах стадіону «Динамо» імені В. Лобановського. Режим роботи кас: в будні дні з 10:00 до 19:00 (перерва з 13:00 до 14:00), у святкові та вихідні дні (субота, неділя) - з 11:00 до 18:00 (перерва з 13:00 до 14:00), в день матчу, з 10:00 до закінчення першого тайму.

Крім того, в день матчу, з 10:00 до закінчення першого тайму буде працювати додаткова каса на Спортивній площі (вхід на стадіон зі сторони «бессарабських воріт»).

Як повідомляв УНІАН, матчі "Динамо" з "Челсі" відбудуться 7 березня в Лондоні та 14 березня - в столиці України.

Нагадаємо, "Динамо" в 1/16 фіналу Ліги Європи за сумою двох матчів обіграло "Олімпіакос". В домашньому поєдинку кияни встановили рекорд за кількістю глядачів у матчах цього сезону в Україні.