Динамо встановило рекорд по кількості вболівальників на матчі Ліги ЄвропиВболівальники Динамо встановили рекорд по кількості відвідувачів гри єврокубку / fcdynamo.kiev.ua

У четвер, безумовно, головною подією в столиці України був довгоочікуваний, перший після зимового міжсезоння домашній матч київського “Динамо”.

48902 глядача - офіційна цифра, яка стала рекордною в поточному сезоні серед домашніх єврокубкових поєдинків українських клубів, і рекордною взагалі серед матчів сезону 2018/2019 на території України, повідомляє офіційний сайт столичного клубу.

Показавши змістовну, якісну, яскраву гру і результат у першому матчі в Греції, “біло-сині” подарували надію на прохід до наступної стадії Ліги Європи. І в матчі-відповіді, попри морозну погоду та пізній початок матчу в будній день, багатьох шанувальників футболу цікавило питання зайвого квитка на НСК “Олімпійський”.

Відео дня

Уболівальники з Києва та інших куточків нашої країни зібралися на головній спортивній арені України, протягом всієї гри гучно підтримували команду, а в якийсь момент матчу запалили вогники ліхтариків своїх телефонів по всьому стадіону, створивши неймовірну атмосферу, та головне - розпалили вогонь в очах динамівців, які за такої підтримки грали з подвійною мотивацією, не просто пройшовши до наступного раунду, а і здобувши перемогу, яку присвятили вболівальникам.

Після гри президент клубу, головний тренер та гравці в інтерв’ю щиро подякували вболівальникам за ту атмосферу футбольного свята, яку вони створили на “Олімпійському” пізнього вечора четверга.