Олександрія здобула другу поспіль нічию з французами / REUTERS

У четвер, 7 листопада, на стадіоні "Арена Львів", "Олександрія" приймала французький "Сент-Етьєн" в четвертому турі групового етапу Ліги Європи.

Читайте такожУ Львові побилися фанати з України, Франції та Німеччини (відео)

Команди зіграли внічию - 2:2.

Відео дня

Команда Володимира Шарана розпочала поєдинок дуже активно в атаці та двічі могла виходити вперед. Обидва рази Банада опинявся на ударній позиції в штрафному гостей, але не зумів переграти голкіпера Руффьє.

"Сент-Етьєн" відповів забитим м'ячем. На 23-й хвилині Хазрі вийшов один на один з Паньківим і змусив голкіпера сфолити, а потім сам реалізував пенальті. Ще до перерви в "Олександрії" був шанс зрівняти рахунок, але удар Бухала головою парирував Руффьє.

У другому таймі українці продовжили атакувати та виглядали впевнено, а на 70-й хвилині Бухал навіть зрівняв рахунок ударом зі штрафного, проте арбітр зафіксував офсайд, так як м'яч відрикошетив від спини Банади. Вже в наступній атаці гості подвоїли перевагу, коли Камара проштовхнув м'яч у сітку воріт Паньківа після передачі від партнера.

Обставини не зломили українську команду, яка продовжила атакувати та скоротила відставання на 84-й хвилині, коли Безбородько розстріляв ворота гостей після відскоку. У доданий час господарі зуміли врятувати нічию ефектним голом: після метушні у штрафному м'яч відскочив до Задераки, який точним ударом відправив м'яч за комірець голкіперу - 2:2.

"Олександрія" - "Сент-Етьєн" - 2:2

Голи: Безбородько, 84, Задерака, 90+1 - Хазрі, 24 (з пенальті), Камара, 72

"Олександрія": Паньків, Пашаєв, Дубра, Бухал, Мірошниченко, Гречишкін, Банада, Ковалець, Лучкевич (Задерака, 78), Шастал (Безбородько, 46), Третяков (Стецьків, 84)

"Сент-Етьєн": Руффьє, Дебюші, Фофана, Перрен, Колодзейчак, Буанга, Юссуф, Ахолу, Норден (Будебуз, 87), Беріч (Камара, 55), Хазрі (Габріель Сілва, 73)

Попередження: Паньків - Фофана, Юссуф

"Олександрія" набрала третє очко і залишається на останньому місці в групі I. У п'ятому турі підопічні Шарана зіграють у Львові з "Вольфсбургом".

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Динамо" зіграло внічию з "Копенгагеном" на виїзді.