Команди не визначили переможця / REUTERS

7 листопада на арені "Паркен" у Копенгагені однойменна команда приймала київське "Динамо" в четвертому турі групового етапу Ліги Європи.

Читайте такожКопенгаген - Динамо - 1:1: онлайн матчу Ліги Європи

Команди вдруге поспіль зіграли внічию - 1:1.

Відео дня

Данці, як і на "Олімпійському", зуміли забити швидкий гол вже на 4-й хвилині: Бущан помилився на виході, а Стаге відправив м'яч фактично в порожні ворота.

На 13-й хвилині Караваєв прострілив у штрафну данців, а Зека зіграв рукою - арбітр призначив пенальті. Покарання виконував Циганков і не зумів переграти воротаря. До перерви було багато боротьби та мінімум гольових моментів.

У другому таймі команда Михайличенка володіла перевагою, але підібратися до воріт суперника не вдавалося. Тим не менш, "Динамо" вдалося забити на 70-й хвилині: Вербич обігрався з Циганковим і відправив м'яч у нижній кут воріт. Наприкінці динамівці чинили тиск на ворота господарів, але вирвати перемогу не вдалося.

"Копенгаген" - "Динамо" - 1:1

Гол: Стаге, 4 - Вербич, 70

"Копенгаген": Йонссон, Варела, Папаяннопулос, Нельссон, Бенгтссон (Бартолєц, 69), Стаге, Зека, Фішер (Томсен, 82), Сантос, Сотіріу, Фальк (Дарамі, 55)

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко, Караваєв, Сидорчук, Шепелєв, Циганков, Бєсєдін, Вербич (Де Пена, 88)

Попередження: Зека, Нельсон, Сантос - Шабанов

На 15-й хвилині Циганков не реалізував пенальті (воротар)

"Копенгаген" залишився лідером квартету, а "Динамо" йде другим через додаткові показники. У обох команд по шість очок. У п'ятому турі групи B "Динамо" зіграє на виїзді проти "Мальме".

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Шахтар" зіграв внічию із загребським "Динамо" в Лізі чемпіонів.