Донбас обіграв "Динамо" в Харкові / uhl.ua

У Харкові відбувся другий поєдинок 35-го туру чемпіонату Української хокейної ліги – Парі-Матч між місцевим МХК «Динамо» і донецьким «Донбасом».

Матч завершився з рахунком 2:3, повідомляє офіційний сайт змагань.

Матч харків'яни почали дуже активно, чим відразу дали зрозуміти «Донбасу», що готові давати впевнений бій лідеру чемпіонату. Однак, право закинути першими все ж випало донеччанам – Артемій Пуголовкін на сьомій хвилині зустрічі прошив Тимура Мамедова.

Відео дня

Ситуація змінилася рівно через п'ять хвилин, коли спочатку Богдан Піддубний зрівняв рахунок на табло, а потім сьогоднішній капітан харків'ян Микита Олійник вивів свою команду вперед. Таким чином на першу перерву команди пішли з мінімальною перевагою господарів – 2:1.

Друга двадцятихвилинка також запам'яталася рівною боротьбою команд, але на екваторі зустрічі Кирило Фроленко у своєму дебютному матчі за донецьку команду зрівняв цифри на табло, а пізніше в більшості відзначився Віталій Лялька, чим забезпечив своєму клубу невелику перевагу.

У заключному відрізку зустрічі глядачі так і не побачили закинутих шайб, так і всі спроби «Динамо» знову зрівняти рахунок зводили нанівець захист і голкіпер донеччан. Це дозволило команді Сергія Вітера зберегти рахунок на табло і добути в Харкові вольові три очки.

Як повідомляв УНІАН, раніше «Білий Барс» у Києві завдяки дублю 16-річного Михайла Симчука здолав «Крижаних Вовків»,

МХК «Динамо» – «Донбас» 2:3 (2:1, 0:2, 0:0)

Шайби: 0:1 Пуголовкін (Захаров, Нікіфоров), 6:53; 1:1 Піддубний (Новиков), 12:56; 2:1-Олійник (Геворкян, Фірсов - більш.), 18:34; 2:2 Фроленко (Захаров, Нікіфоров), 30:10; 2:3 Лялька (Сильницький - більш.), 39:38;