Білий Брас відправив Волков в самий низ турнірної таблиці / uhl.ua

«Білий Барс» обіграв «Крижаних Вовків» у стартовому матчі 35-го туру регулярного чемпіонату Української хокейної ліги Парі-матч.

Гра завершилася з рахунком 3:1, повідомляє XSport.

У першому періоді гра проходила на зустрічних швидкостях, але змогли відзначитися лише господарі: Михайло Бурнатов прорвався по правому борту і з другої спроби переграв Кирила Кучера.

Відео дня

Другий період залишився повністю за «Білим Барсом», який зміг відзначитися тричі. Вже на початку 20-хвилинки білоцерківці вийшли вперед. Спочатку Юрій Качан зрівняв рахунок, а за 44 секунди 16-річний Михайло Симчук, син легендарного воротаря Костянтина Симчука, закинув першу шайбу в УХЛ у своєму дебютному матчі і вивів «Білий Барс» вперед.

Гості продовжували перегравати суперника, але третю шайбу закинули лише під завісу періоду – Владислав Куцевич вивів на порожні ворота Симчука, який оформив дубль.

У третьому періоді «Білий Барс», не витративши надзусиль, довів справу до перемоги.

1:3 – «Крижані Вовки» програли 24-й поспіль матч в основний час і втратили навіть теоретичні шанси покинути останнє місце турнірної таблиці за підсумками регулярного чемпіонату. «Білий Барс», набравши 3 очки, зміцнився на четвертому місці.

УХЛ. Регулярний чемпіонат

«Крижані Вовки» - «Білий Барс» 1:3 (1:0, 0:3, 0:0)

1:0 – Бурнатов (Ординский) – 08:41, 1:1 – Качан (Грицюк, Куцевич) – 22:05, 1:2 – Симчук (Куцевич, Качан) – 22:49, 1:3 – Симчук (Куцевич, Качан) – 39:07,

Воротарі: Глотов – Кучер.