Українська IT-армія продовжує боронити кіберфронт / фото depositphotos.com

Українська IT-армія продовжує боронити кіберфронт та в період з 18 по 24 квітня атакувала понад 125 російських онлайн-ресурсів.

Про це повідомила прес-служба Міністерства цифрової трансформації в Telegram-каналі.

А саме:

Відео дня
  • Систему ветеринарної інспекції. Це сервіс, через який надають дозволи на м'ясну та молочну продукцію. Без цього товари не потраплять на полиці супермаркетів.

  • Онлайн-сервіси купівлі авіаквитків. Росіяни не могли придбати авіаквитки онлайн.
  • Оператори фіскальних даних. Це посередники між онлайн-касами та податковою службою. Попри атаки, у них виникли затримки у видачі чеків та розсинхронізація кількості проданих товарів.
  • Сервіси 1С. Було паралізовано роботу таких сервісів, як "‎1С-ИТС"‎, "1С-ЭДО"‎ та "1С-Отчетность"‎, унаслідок чого росіяни не могли подати необхідні звітності вчасно.

"Попереду новий тиждень. Долучайтеся до соцмереж Мінцифри, щоб бути в курсі боротьби з ворогом на цифровому фронті", - додали в прес-службі.

Як відомо, IT-армія України - спільнота українських IT-спеціалістів, створена наприкінці лютого 2022 року для нейтралізації ворога в інформаційному та кіберпросторі після початку російського вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року.

Вас також можуть зацікавити новини: