Meizu анонсувала новий флагманський смартфон та підколола Xiaomi (фото)

Xiaomi хвалиться рекордно вузькими рамками, але замовчує, що не заміряє товщину металевого обрамлення корпусу.

Китайська компанія Meizu почала тизерити нову серію смартфонів Meizu 21. Повноцінна презентація відбудеться вже 15 листопада, а поки опублікували перший постер, який присвячений рекордно вузькій рамці екрана.

На постері показано передню частина майбутнього флагмана Meizu 21 та йдеться про вузьку нижню рамку екрана. Її товщина заявлена в 1,74 мм. Це повинна бути найтонша нижня рамка серед всіх телефонів.

Xiaomi під час презентації флагманської серії Xiaomi 14 теж хвалилася супервузькими рамками екрана, а у нижній повинна була бути товщина 1,71 мм, що менше, ніж у iPhone 15 Pro. Але пізніше з'ясувалося, що Xiaomi заміряла лише відступ самого дисплея без урахування металевої окантовки, тому в реальності рамки помітно ширше. Очевидно, що в Meizu таким чином не упустили можливість підколоти конкурента.

Очікується, що Meizu 21 та 21 Pro будуть працювати на базі Snapdragon 8 Gen 3, яка поки використовується тільки в серії Xiaomi 14. Також відомо про 50-Мп сенсори. Особливих змін по частині дизайну не очікується.

В кінці березня після довгого затишшя Meizu повернулася на ринок смартфонів з трьома новими флагманами. Фактично, це суміш iPhone 14 Pro та Galaxy S23, але коштує дешевше. А працюють вони на фірмовій оболонці Flyme 10, яка вважається однією з найбільш плавних серед Android.

Презентація нової серії Meizu 21 відбудеться цієї середи, 15 листопада. Також до кінця цього місяця очікується дебют Redmi K70 і OnePlus 11.

Вас також можуть зацікавити новини: