Microsoft з останнім апдейтом Windows заблокувала комп'ютери користувачів

Оновлення KB5012170 від 16 серпня краще поки не встановлювати.

Користувачі скаржаться на актуальний патч Windows, який Microsoft почала розсилати 16 серпня. Оновлення KB5012170 усуває дрібні баги, але в деяких випадках може доставити масу проблем або зовсім заблокувати комп'ютер.

Про це пише портал PC Gamer.

Згідно з невеликою вибіркою, 2% з 400 обстежених ПК зіткнулися з неможливістю зайти в систему після встановлення KB5012170. Закриття доступу відбувається через BitLocker – нескладно припустити, що більшість користувачів поняття не мають, що це й де брати ключ. Microsoft поспішила розмістити сторінку з інструкцією, але для цієї операції знадобиться ще один комп'ютер під рукою.

Також повідомляється, що актуальний патч приніс й проблеми з безпекою, хоча повинен був їх вирішити. Як наголошують журналісти, саме через такі апдейти автооновлення віндовс краще відключати й ставити лише при необхідності.

Раніше УНІАН розповідав, які файли та папки можна видалити на диску з, не зламавши при цьому комп'ютер. Ця замітка насамперед стане в пригоді власникам ультрабуків з малим обсягом пам'яті.

Також ми писали, як  подарувати "друге життя" старим ПК із застарілим залізом. 

Вас також можуть зацікавити новини: