Представлено найменшу в світі VR-гарнітуру з унікальними функціями (відео)

За попереднім замовленням новинка коштує 999 доларів, тобто стільки ж, скільки й інші останні преміальні VR гарнітури.

Компанія Bigscreen, найбільш відома своєю однойменною віртуальною платформою, анонсувала цікавий продукт, який наразі позиціюється як "найкомпактніша в світі VR-гарнітура для ПК".

Bigscreen Beyond важить всього 170 грамів і пропонує індивідуальну підгонку корпусу під форму обличчя перед покупкою. Крім того, новинка отримала футуристичний дизайн, пише Engadget.

У шоломі встановлено OLED-дисплеї роздільною здатністю 5K (5120×2560) і частотою 90 Гц. Підключення до ПК відбувається через спеціальний бокс. Комп'ютер знадобиться досить потужний: як мінімум з 4-ядерним процесором і відеокартою NVIDIA GeForce RTX 2070 або AMD Radeon RX 5700 xt.

За попереднім замовленням VR-гарнітура коштує $999 (37 000 грн), тобто стільки ж, скільки й інші останні преміальні VR гарнітури. Спочатку її отримають покупці з США, а потім з різницею в кілька місяців почнуться поставки й в інші країни. Такий поетапний реліз обумовлений процедурою попереднього 3D-сканування особи.

Добірка цікавих і корисних гаджетів 2023 року

Раніше в поле нашого зору потрапила унікальна бездротова мишка з вбудованим USB-хабом. По-справжньому корисний аксесуар для тих, хто вічно втрачає перехідники та адаптери.

Також УНІАН розповідав про монокль, який перетворює будь-які окуляри в "розумні". За словами розробників, його можна запрограмувати для відображення фактично будь-якої інформації – все завдяки відкритому вихідному коду.

Якщо ви в пошуках незвичайних бездротових навушників, то у Xiaomi в асортименті з'явилася модель, що передає звук не в вуха, а в череп. Їх оцінили в 700 юанів, або приблизно 3500 грн.

Вас також можуть зацікавити новини: