Цей OnePlus назвали одним із найкращих смартфонів 2024, але про нього ніхто не знає

Фактично, це флагман за ціною "середняка", продуктивності якого вистачить на багато років.

Практично кожен новий смартфон, випущений брендом OnePlus, має чудове співвідношення ціни і якості – традиція не обійшла стороною і OnePlus 12R. Редактор Digital Treds провів зі смартфоном тиждень і розповів, чим він цікавий і чому це справжній топ за свої гроші в 2024 році.

Незважаючи на те, що OnePlus 12R позиціюється як "середньобюджетник", він відчувається як флагманський телефон. Дисплей знаходиться на одному рівні з OnePlus 12 – все виглядає яскраво і чітко навіть у сонячну погоду, а прокрутка неймовірно плавна завдяки частоті оновлення 120 Гц.

Ще одна сильна сторона OnePlus 12R – його продуктивність. Смартфон отримав процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 з 16 ГБ оперативної пам'яті та великою камерою охолодження. Чипсет працює дуже спритно без перегріву – найкраще це проявляється в іграх.

Окремо спеціаліст виділив автономність. Апарат спокійно живе два робочих дні завдяки акумулятору на 5500 мАг. При цьому є і підтримка надшвидкої зарядки на 80 Вт, що дає змогу повністю зарядити телефон всього за пів години.

Єдине, що засмучує – це система камер. Оскільки OnePlus 12R не має калібрування кольору Hasselblad, як у OnePlus 12, фотографії виглядають трохи тьмяними. До того ж оптика дуже чутлива до будь-якого руху, тому, якщо об'єкт зрушиться хоч трохи, фотографія буде розмитою. Тому якщо ви шукаєте девайс із навороченими фотоможливостями, це далеко не найкращий варіант.

Навіть попри цей недолік, OnePlus 12R – топовий девайс усього за 500 доларів. Фактично, це флагманський смартфон за ціною "середняка". У нього чудовий дисплей, продуктивність, якої вистачить ще на багато років, 256 ГБ вбудованої пам'яті і велика автономність.

OnePlus 12R  /  © Digital Trends
OnePlus 12R  /  © Digital Trends
OnePlus 12R  /  © Digital Trends
OnePlus 12R  /  © Digital Trends

Раніше у Samsung вийшов новий бюджетник – він відрізняється від усіх інших смартфонів компанії. Задня панель пристрою оброблена екошкірою, що не типово для Samsung. Також він отримав рекордну 50-мегапіксельну фронталку.

А якщо ви в пошуках бюджетного iPhone, фахівці назвали три моделі, які можна спокійно брати в 2024. Старіші моделі припускають деякі компроміси, але для більшості пересічних користувачів цього, як і раніше, вистачить з головою.

Вас також можуть зацікавити новини: