Honor Magic 6 Pro отримав кращий дисплей, селфі-камеру та батарею / фото Honor

На початку січня компанія Honor представила свій новий смартфон Magic 6 Pro з топовим набором камер. Фахівці DxOMark вже протестували його і дійшли висновку, що по частині селфі, автономності та дисплея він не залишає шансів іншим моделям.

Під час тестування селфі-камери Magic 6 Pro випередив свого найближчого конкурента в особі iPhone 15 Pro / 15 Pro Max на два бали, набравши 151 бал. А замикає п'ятірку найкращих флагманські моделі iPhone 14 Pro.

На думку експертів DxOMark, смартфон Honor видає чудовий результат під час зйомки вдень із високим рівнем стабілізації та забезпечує точну цільову експозицію і широкий динамічний діапазон. Також згадується велика глибина різкості, низький рівень шуму, точний баланс білого. Однак є мінуси, зокрема, невеликі артефакти і злегка сильний контраст у сценах з контровим освітленням.

Відео дня

Названо найкращий смартфон для зйомки селфі: він обійшов навіть iPhone 15 Pro

Якщо продовжувати порівнювати цей Android з новим айфоном, то дисплей Honor Magic 6 Pro також очолив відповідний рейтинг DxOMark. Щоправда, тут його конкурентами були Samsung Galaxy S24 Ultra і Google Pixel 8 Pro, тоді як iPhone 15 Pro Max перебуває лише на 10 місці.

Також Honor Magic 6 Pro визнано найкращим смартфоном у плані автономності: телефон працює на повному заряді довше 3 днів. На другому місці ще один Honor – Magic5 Lite. А ось iPhone 15 Pro Max не потрапив навіть до топ-30.

Детальніше про Honor Magic 6 Pro можна почитати в окремій замітці. Також він отримав найяскравіший екран серед смартфонів, супутниковий зв'язок і найпотужнішу "начинку".

Вас також можуть зацікавити новини: