У WhatsApp сильно зміниться дизайн – ось який вигляд матиме оновлений месенджер

Також в месенджері скоро з'являться підтримка декількох акаунтів на одному пристрої.

У той час як розробники Whatsapp постійно впроваджують нові функції у свій месенджер, його користувальницький інтерфейс вже багато років не змінюється. Але, як очікується, в одному з найближчих апдейтів мобільний клієнт отримає довгоочікуваний редизайн.

Новий інтерфейс у WhatsApp був виявлений у бета-версії месенджера для Android. Перше, що відразу впадає в очі – панель вкладок тепер внизу, як на iPhone. В панелі залишаться вкладки "Статус", "Дзвінки" і "Чати", а також з'явиться розділ "Спільноти".

У верхній частині в розділі "Чати" з'явилися фільтри, при натисканні яких будуть показані відповідні листування – це "Всі", "Непрочитані", "Особисті" і "Бізнес". Колір фону цієї області і верхнього рядка теж зміниться з темно-зеленого на білий. Ці зміни надають додатку більш "айфонівський" вигляд.

Поки що точної дати релізу, коли оновлений інтерфейс WhatsApp стане доступний всім, немає, але бета програми публічна, тому довго чекати точно не доведеться.

Незабаром в месенджері з'являться і інші нові фішки. Наприклад, підтримка декількох акаунтів на одному пристрої і можливість закріплювати повідомлення в особистих листуваннях і чатах.

Ще в найближчі місяці в WhatsApp додадуть вбудовану нейромережу для генерації стікерів – цієї фічі поки що немає ні в одному іншому месенджері.

Вас також можуть зацікавити новини: