У WhatsApp з'явилася можливість закріплювати повідомлення в чатах / фото REUTERS

У WhatsApp додали чергову фішку з Telegram – з останнім апдейтом в месенджері з'явилася можливість закріплювати повідомлення в особистих переписках і чатах.

Нововведення помітив профільний ресурс WABetaInfo у свіжій бета-версії WhatsApp для Android під номером 2.23.13.11. Відомо, що користувач зможе вибрати, як довго повідомлення залишатиметься закріпленим – 24 години, 7 днів або 30 днів.

Якщо користувачеві захочеться повністю прочитати повідомлення, то необхідно буде лише натиснути на нього. Таким чином пропустити важливі повідомлення для користувачів стане важче.

Відео дня

Зараз нововведення на останньому етапі тестування і скоро з'явиться в App Store і Google Play.

Джерело: WABetaInfo

Окрім можливості закріплювати повідомлення в чатах, WhatsApp працює над іншими цікавими фішками. Одна з них – можливість відправки фотографій без втрати якості. Ще з'явиться можливість прив'язати декілька облікових записів на одному смартфоні.

Також у месенджері скоро з'являться відеокружочки, як в Telegram: опцію тестують приблизно в тих же бета-версіях, що і новий дизайн.

Раніше УНІАН ділився інструкцією, як користуватися одним WhatsApp на двох смартфонах. Популярний месенджер навчився працювати на декількох смартфонах відразу. Листування і вкладення автоматично синхронізуються між ними – прямо як в Telegram.

Вас також можуть зацікавити новини: