Як очистити кеш Телеграм : докладна інструкція / фото REUTERS

В умовах повномасштабної війни доступ до швидкої інформації може бути питанням життя та смерті. Таким для українців став месенджер Telegram з його офіційними спільнотами.

Оскільки ми все активніше сидимо в цьому месенджері, з плином часу він починає пожирати все більше і більше пам'яті, що негативно позначається на його функціональності. Ми зібрали кілька порад, як повернути Telegram до нормальної роботи.

  • Відкрийте месенджер та натисніть на бокове меню в правому верхньому куті.
  • Клацніть пункт "Налаштування" та йдемо за інструкцією на скриншотах.

Відео дня
Очищення кешу в Telegram / скриншот УНІАН

Водночас рекомендується зробити ще одну дію, аби очищений кеш не заповнився назад за пару днів. Зробити це можна так:

Автоматичне очищення кешу / скриншот УНІАН

Перемістіть повзунок на позначку "3 дні", і брак вільного місця на смартфоні перестане вас турбувати. Також не зайвим буде відключити автоматичне завантаження фото і відео в Telegram, щоб прискорити завантаження інформації в групах і чатах.

Нагадаємо, що за повідомленнями українських військових та розвідки, ворог знищуватиме мобільний зв'язок та інтернет. Ми підготували матеріал, як в такому випадку залишатися на зв'язку. Для цього є офлайн-месенджери.

Також ми розповідали про браузерну онлайн-головоломку, граючи в яку навіть діти та підлітки зможуть зробити свій внесок у боротьбу з російською агресією.

Вас також можуть зацікавити новини: