Парки розваг Disney приваблюють гостей різного віку / фото REUTERS

Експерт з подорожей Анна-Марія Янссен дала кілька порад батькам, які планують звозити своїх дітей в парки розваг Діснейленд (Disneyland) і Дісней Уорлд (Disney World), які нерідко визнаються одними з найбільш невиправдано дорогих туристичних розваг в світі.

За словами Анни-Марії, вік від 5 до 9 років ідеально підходить для першого візиту в парки розваг Disney. Діти в цьому віці не тільки ще матимуть право на дитячі квитки за нижчими цінами, але також вони, швидше за все, вже запам'ятають більшість чарівних моментів, цитує її Mirror.

"Ця вікова група зазвичай може насолоджуватися найкращими атракціонами та розвагами Діснея, а також освітніми атракціонами. У них також, швидше за все, буде достатньо енергії на цілий день в парку без необхідності післяобіднього сну, тому ви зможете покрити максимальну площу парку", – пояснила експерт.

Відео дня

Проте, вона запевняє, що діти молодшого віку, підлітки і навіть дорослі також зможуть знайти для себе чимало цікавого в світі Disney.

За її словами, питання збереження спогадів для молодших дітей можна вирішити за допомогою фотографій, тоді як у підлітків навпаки набагато більше шансів запам'ятати ці враження назавжди.

При цьому, зазначає експерт, у багатьох парках Disney є атракціони на більш дорослу тематику, наприклад, "Сутінкова зона" або "Зоряні війни", які будуть цікаві для всієї родини.

Як повідомляв УНІАН, раніше депутати Європарламенту випадково опинилися в Діснейленді. Курйозний інцидент стався, коли парламентарії прямували на поїзді в резиденцію в Страсбурзі.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.