Із Тбілісі до Києва прилетіли 145 пасажирів / фото kbp.aero

Завантаженість першого рейсу з Тбілісі (Грузія) до Києва (аеропорт «Бориспіль»), який відбувся сьогодні, нової грузинської авіакомпанії MyWay Airlines становила 85,3%.

Читайте такожУкраїнському лоукостеру дозволили літати в Європу

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив фінансовий менеджер авіакомпанії Наталія Свілле.

Відео дня

«З Тбілісі до Києва прилетіли 145 пасажирів і приблизно стільки ж повернеться до Тбілісі. У літаку 170 місць. Це хороший показник для першого рейсу авіакомпанії", - сказала вона.

Також Свілле зазначила, що на даний момент планів щодо нових маршрутів з України немає.

«Ми плануємо додавати рейси до Європи з Тбілісі цієї зими. Також ми плануємо польоти в Індію і Китай. Але це буде пізніше», - сказала вона.

При цьому Свілле зазначила, що вже відкрито продаж квитків на європейські напрямки.

«Це Тбілісі-Рим і Тбілісі-Будапешт. Ці рейси стартують з жовтня», - зазначила вона.

Як повідомляв УНІАН, нова грузинська авіакомпанія MyWay Airlines з 5 жовтня планувала запустити регулярні рейси за маршрутом Тбілісі (Грузія) - Київ (аеропорт «Бориспіль») - Тбілісі.

У червні грузинська авіакомпанія MyWay Airlines запустила регулярні рейси з Тбілісі і Батумі до Харкова.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія MyWay Airlines є грузинським перевізником, який базується в Тбіліському міжнародному аеропорту. MyWay Airlines входить до групи Hua Ling, заснованої в 1988 році в Китаї.

3 квітня 2018 року авіакомпанія здійснила свій перший рейс з Тбілісі до Тегерану. Польоти між Тбілісі і Тель-Авівом було оголошено 28 червня 2018 року.