Ernest Airlines з 21 січня скасовує рейси зі Львова до Венеції і Мілан / фото facebook/LvivAirport

Італійська лоукост-авіакомпанія Ernest Airlines оголосила про закриття рейсів до двох міст в Італії із аеропорту Львова.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі міжнародного аеропорту «Львів».

Як зазначається у повідомленні, йдеться про скасування з 21 січня рейсів до Венеції та Мілану (Мальпенса).

Відео дня

«Крім того, плануються інші зміни у графіку та географії польотів італійської авіакомпанії з/до львіського аеропорту. Оновлений графік польотів та нові напрямки буде оголошено додатково», - йдеться у прес-службі компанії.

Читайте такожІталійський лоукостер з березня запустить рейсі з Києва до Генуї

У прес-службі аеропорту також зазначили, що впродовж 2018 року авіакомпанія Ernest Airlines перевезла понад 100 тисяч пасажирів між Львовом та містами Італії.

Партнерство львівського аеропорту із цією авіакомпанією розпочалося у жовтні 2017 року - тоді авіакомпанія відкрила рейс у Мілан (Бергамо). Ще через півтора місяці було запроваджено ще два напрямки - у Венецію та Неаполь, а з червня - у Мілан (Мальпенса) та Рим (Ф’юмічіно).

Довідка УНІАН. Компанія Ernest Airlines була заснована в 2015 році групою швейцарських та італійських інвесторів і отримала Сертифікат європейського авіаперевізника 11 квітня 2017 року. На цей момент авіакомпанія виконує польоти з Києва та Львова в міста Італії.