SkyUp з 31 березня базуватиметься в аеропорту «Бориспіль» / фото facebook.com/skyup.airlines

Українська авіакомпанія SkyUp з 31 березня буде базуватися в терміналі F Міжнародного аеропорту «Бориспіль» замість аеропорту «Київ ім. І.Сікорського» (Жуляни).

Читайте такожНайбільший аеропорт України назвав найпунктуальніші авіакомпанії січня

Про це йдеться в повідомленні перевізника на сторінці у Facebook.

Відео дня

«Міняємо базовий аеропорт! З 31 березня наші літаки будуть базуватися в терміналі F Міжнародного аеропорта "Бориспіль". Це не вплине на графік запланованої польотної програми. Рейси виконуватимуться без істотних змін, - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що перенесення рейсів у новий аеропорт відбуватиметься поступово, про що пасажири будуть попереджені заздалегідь.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" (м. Бориспіль, Київська область) заявили, що мають намір на початку квітня розконсервувати термінал F.

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» є державним підприємством, що забезпечує 68% усіх авіаперевезень в Україні. Аеропорт є базовим для найбільшого національного перевізника - авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України».

Довідка УНІАН. Авіакомпанія SkyUp зареєстрована в Києві у 2016 році, а засновником є компанія «ACS-Україна» Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор Join Up!